Maak kennis met…

Werkzaamheden

Joke werkt als coach hooggevoeligheid bij Dysels. Daarnaast is ze werkzaam in het onderwijs. “In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik kinderen die problemen hebben met het functioneren binnen het schoolsysteem, zowel op leergebied als op sociaal emotionele ontwikkeling.  Met name hooggevoelige kinderen, hun ouders en hun leerkrachten. Het is voor mij  heel belangrijk om deze kinderen steviger in hun schoenen te laten staan. Ze leren hoe ze hun overprikkeling kunnen ontdekken en dit kunnen reguleren zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten. Aangezien ik ook IB-er en AB-er is ben kan ik ouders en leerkrachten adviseren op onderwijsgebied.

Ik vind het belangrijk om leerkrachten te adviseren in hoe ze het voor hooggevoelige kinderen gemakkelijker en veiliger kunnen maken op school, zodat deze kinderen een beter zelfbeeld kunnen ontwikkelen. Daarnaast informeer en adviseer ik ouders hoe ze met hun opvoeding tegemoet kunnen komen aan de behoeften van de hooggevoelige kinderen. Samen met Jannie Douma begeleid ik hooggevoelige kinderen in peergroepen.

Het doet mij altijd veel plezier om kinderen te zien groeien. Door zich van hooggevoeligheid bewust te worden kunnen we het omzetten van last naar kracht”.

Wat anderen zeggen

“Mijn kind is weer vrolijk geworden na de begeleiding. Ik hoor haar schaterlach weer door het huis en dat is al een poos geleden”.

“Wat fijn dat mijn kind bij jou dingen durft te benoemen, hij wordt steeds zelfverzekerder”.

“Ik wist niet eens dat beelddenken een andere manier van aanbieden van de leerstof vraagt. Nu ik dit weet kan ik gericht aan de slag om de achterstand in te halen”.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..