Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk bij Cedin begeleid ik schoolteams, directeuren, intern begeleiders, gedragsspecialisten en leerkrachten bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden over sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag, en gespreksvoering. Vanuit mijn achtergrond als ontwikkelingspsycholoog vind ik het belangrijk dat kinderen in een klas zo optimaal mogelijk tot ontwikkeling kunnen komen. De driehoek van Kind-School-Gezin speelt hierbij wat mij betreft een belangrijke rol. Ik vind het een uitdaging om op de snijvlakken van die driehoek de ontwikkelmogelijkheden te ontdekken en te verwezenlijken.

Naast mijn werk bij Cedin ben ik ook docent Psychologie bij de Rijksuniversiteit Groningen. Ik geniet ervan om wetenschappelijke kennis en inzichten te vertalen naar de praktijk. Samen met scholen kan ik hierdoor goed onderbouwd aan de slag. Tegelijkertijd vind ik het mooi om juist die wetenschap te voeden met de praktijk.

Ik doe mijn werk graag door samen met elkaar op te trekken en te kijken waar en hoe we het beste kunnen aansluiten bij de ontwikkelvraag die er ligt. Mijn begeleiding is succesvol als ik zie dat het geleerde (duurzaam) wordt toegepast en heeft aangezet tot bewust handelen. Ik ben hierin enthousiast, open en nuchter en deel dit graag met de mensen met wie ik werk.

Wat anderen zeggen

Deelnemer aan de teamscholing “Feedback in de klas”: “Je helpt ons goed op weg, zet ons aan het denken, vult ons aan in ons denken en geeft goede tips en concrete voorbeelden.”

Deelnemer aan de teamscholing “Focus op zelfsturing”: “Joske, bedankt voor je enthousiasme, je deskundigheid en je fijne concrete, praktische tips voor in de praktijk.”

Directeur en deelnemer aan de teamscholing “Kindgesprekken”: “Dank voor je enthousiasmerende bijeenkomsten. Met elkaar hebben we wat we belangrijk vinden op de agenda gezet. We kunnen er volgend jaar zelf mee verder; dat zie ik wel zitten.”

Deelnemer aan de teamscholing “Kindgesprekken”: “Het waren fijne bijeenkomsten, waarbij je enthousiast, vrolijk, fris, betrokken en meedenkend bent. Je bent flexibel en gaat mee in waar het team staat.”

Deelnemer aan de teamscholing “Kindgesprekken”: “Je inspireert, bent deskundig en open, en stelt hierbij fijne en gerichte vragen.”

SPECIALISATIES

  • > Sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag
  • > Gespreksvoering
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..