Maak kennis met…

Werkzaamheden

Klaas Michiel is gespecialiseerd organisatieadviseur van Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk begeleid en ondersteun ik organisaties en mensen bij verandervraagstukken. Ik ben gecertificeerd Change Management Master op het gebied van Organisch/Authentiek Leiderschap en gecertificeerd coach van Management Drives.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot organisatieadviseur en houd ik mij bezig met verschillende strategische- en operationele vraagstukken van de organisaties waarvoor ik werk. Altijd heb ik de belangrijkste stakeholder voor ogen bij het vraagstuk dat voorligt. Ik houd ervan om initiatieven te ontwikkelen en veranderingen in gang te zetten, met als doel de resultaten (harde en zachte) te optimaliseren. De harde kant van een organisatie is voorwaardelijk, maar de zachtere, abstractere doelen en drijfveren vormen een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering. 

Ik overzie de dynamiek van het speelveld en zoek naar het verbinden van de juiste mensen en hun gemeenschappelijke belangen, om te komen tot vernieuwing en resultaten. Mijn ervaring, opgedaan in andere organisaties, deel ik daarbij graag.

Ik vind het belangrijk dat ontwikkelingen in gang gezet worden op basis van de ‘waarom’ vraag. Ik ben mensgericht, pragmatisch, wil direct en meetbaar resultaat en ben wars van ‘omdat het altijd zo gegaan is’. Ik heb oog voor detail en werk volgens een hoge kwaliteitsnorm.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling en implementatie van een nieuw besturingsmodel voor een schoolorganisatie.”

Wat anderen zeggen

“We vormen een mooi team en ik ben blij met de wijze waarop je mij helpt de organisatie verder vorm te geven.” (Bestuurder)

“Door jouw praktische tips en andere blik op hoe je je werk kunt aanpakken heb je mij erg geholpen” (Coachee non-profit organsiatie)

“Het voelt heel veilig bij je. Ik ben geraakt door je loyaliteit. Met weinig woorden is er veel verdieping, dank je voor wat je hebt gegeven!” (Coachee)

SPECIALISATIES

  • > Organisatieontwikkeling
  • > Changemanagement
  • > Team- en leiderschapsontwikkeling
  • > Management Drives
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..