Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk adviseer, train en begeleid ik onderwijsprofessionals. Ik doe wat nodig is om de vraag vanuit de onderwijspraktijk op de meest duurzame manier te beantwoorden: in interactie met teams, gebruikmakend van de meest recente, wetenschappelijke inzichten en vanuit mijn eigen ervaring in de klas. Binnen Cedin maak ik deel uit van de productgroepen “Taal”, “Sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag” en “Onderzoek en kwaliteitszorg”.

Specifieke kennis heb ik onder andere op het gebied van mondelinge taal en lezen, complexe interactie in de klas en het opzetten en begeleiden van veranderingstrajecten. Wanneer ik een veranderingsproces begeleid, gaat een analytische, onderzoekende insteek altijd hand-in-hand met een laagdrempelige en praktische benadering. Ik sta graag náást een leerkracht of team en heb ruime ervaring met co-teaching en coaching. In gelijkwaardige interactie ontstaat er oprecht enthousiasme voor de kansen die je in de klas kunt creëren.

Mijn motto: “Gewoon samen proberen!”

Wat anderen zeggen

Deelnemer aan de teamscholing “Taal en gedrag”: “Bedankt voor je enthousiasme en vakkundigheid tijdens deze trainingsdagen!”

Deelnemer aan de teamscholing “Taalbeleid in je school”: “Ik ben altijd weer benieuwd naar je werkvormen. Ook ben ik elke keer verrast over de effecten die je ermee bewerkstelligt binnen het team. Heel inspirerend!”

Jury “Frits Harinckprijs 2013” (prijs voor beste praktijkgerichte onderzoek binnen de master Special Educational Needs): “De jury prijst de bezieling die uit het onderzoeksrapport blijkt; je vak breed willen opvatten, over de grenzen heen kijken en nieuwe richtingen willen inslaan die niet vanzelf spreken. En dat alles ten dienste van leerlingen met complexe gedragsmatige problematiek. De jury is enthousiast over de inhoud van het theoretisch kader. Het is een indrukwekkend pleidooi voor een werkelijke integratie van orthodidactisch en orthopedagogisch handelen.” 

SPECIALISATIES

  • > Taal en lezen
  • > Complexe interactie in de klas
  • > Praktijkonderzoek
  • > Kwaliteitszorg
  • > Speciaal onderwijs
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..