Maak kennis met…

Werkzaamheden

Ben jij ook zo iemand die regelmatig zegt: ‘Het moet toch anders kunnen?’, maar meteen denkt: ‘Hoe dan?’ Tegen jou kan ik alleen maar zeggen: ‘Heel herkenbaar!’

Mijn hele schoolloopbaan (ruim 30 jaar) houd ik mij bezig met deze vraag. Een vraag die nu actueler is dan ooit. Met vallen en opstaan ben ik tot de ontdekking gekomen dat hier geen eenduidig antwoord op is. Onderwijs is continu in beweging en wat vandaag werkt, vraagt morgen weer om bijstelling. Het is maatwerk en daar ben ik mij als onderwijsadviseur erg van bewust. Als generalist en nieuwsgierig mens heb ik al op veel verschillende gebieden kennis kunnen vergaren. Gaandeweg heb ik de stap gemaakt van het begeleiden van kinderen naar het begeleiden en coachen van onderwijsprofessionals. Ik heb hierbij ervaren dat het helpend kan zijn om iemand te laten meekijken vanaf de zijlijn. In de waan van de dag kan het namelijk een uitdaging zijn om het grote geheel te blijven zien en prioriteiten te stellen.

Als onderwijsadviseur begeleid ik onderwijsprofessionals tijdens veranderingsprocessen. Dit doe ik door in gesprek gaan om met elkaar te komen tot een zorgvuldig traject op maat. Hierbij vind ik het denken in kansen en mogelijkheden erg belangrijk. Ik maak gebruik van voorbeelden uit de praktijk om te inspireren en te stimuleren. Mijn streven is om samen te komen tot nieuwe inzichten en ideeën waar meteen aan gewerkt kan worden.

Samen met enthousiaste, creatieve en betrokken collega’s doe ik telkens weer mijn best om het onderwijs van morgen nóg beter te maken. Mijn motto hierbij is: als het eerste vallende steentje op een dominobaan het verschil kunnen uitmaken!

SPECIALISATIES

  • > EDI
  • > Ander organiseren
  • > Handelingsgericht werken
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..