Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn functie als innovatie specialist kan ik mijn passie kwijt voor de mogelijkheden van het toepassen van digitale middelen om productontwikkeling en diensten te verbeteren, bestaande processen aan te passen of nieuwe processen te implementeren. Het begeleiden van deze verandering vraagt om een kritische blik op de middelen en een open houding naar de interne- en externe gebruikers en hun (digitale) vaardigheden. Hen meenemen in een procesverandering van ambivalentie naar het ervaren van de mogelijkheden en uiteindelijk succes is wat mij energie geeft. Zelf ben ik een zogenoemde digitale “early adopter” en probeer ik graag nieuwe media, en diverse tools en apps uit, waarbij ik altijd kijk naar de mogelijkheden in de dagelijkse praktijk van de gebruiker, maar ook naar de onmogelijkheden.

Mijn achtergrond ligt binnen het cluster 4 onderwijs; daar heb ik jaren voor de klas gestaan, en ben ik ambulant begeleider en casusregisseur thuiszitters geweest. In die jaren ben ik opgeleid tot gedragsspecialist en i(media)coach; ik heb mij gespecialiseerd in thema’s als thuiszitters, sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag, digitale geletterdheid en onderwijsinnovatie. Binnen Cedin maak ik deel uit van de afdeling marketing en innovatie en werk ik nauw samen met de collega’s om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening succesvol wordt gerealiseerd, zowel intern als voor onze klanten. Tevens maak ik deel uit van het ConsultatieTeam Pesten.

Wat anderen zeggen

“We kijken terug op een geslaagde, leerzame en interactieve avond!”

“Je neutrale opstelling zorgde ervoor dat iedereen in het gesprek wat durfde te zeggen. Dit heeft geholpen om een gezamenlijk plan te maken.”

“Ik heb een hekel aan dat digitale gedoe, maar ik begrijp nu dat het wel belangrijk is om op de hoogte te blijven.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..