Maak kennis met…

Werkzaamheden

“Als kinderergotherapeut bij Cedin word ik ingeschakeld bij hulpvragen in de schoolsituatie. De vragen vanuit de scholen gaan bijvoorbeeld over: schrijven, zelfredzaamheid, zitten, aanpassingen en hulpmiddelen, prikkelverwerking, belasting-belastbaarheid, computergebruik, materiaal hanteren, handvaardigheid.

Door observatie op school en contact met betrokkenen krijg ik goed inzicht in zowel de vragen en mogelijkheden van de school en de mogelijkheden van de leerling: wat heeft déze school, déze leerkracht nodig, wat heeft déze leerling nodig?
De ene keer gaat het om handreikingen om vaardigheden te leren, de andere keer individuele aanpassingen of compensatie zodat de leerling op zijn eigen manier activiteiten kan doen.

Voor mij is belangrijk dat leerkrachten en scholen toegerust zijn om elke leerling optimale kansen te geven om zich te ontwikkelen. Ik help graag leerkrachten en scholen om dit mogelijk te maken.

SPECIALISATIES

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..