Maak kennis met…

Werkzaamheden

Als onderwijsadviseur en innovatie-specialist bij Cedin speel ik een belangrijke rol bij het begeleiden van het proces van productontwikkeling en dienstverlening. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het maken van nieuwe cursussen, webinars, eLearnings en podcasts. Samen met mijn collega’s bedenk ik hoe we blijven aansluiten op de veranderende behoeften van scholen, leraren en leerlingen. Het luisteren naar de wensen en feedback van onze klanten vormt hierbij een essentieel onderdeel. Het gaat hierbij niet alleen om het creëren van relevante inhoud, maar ook om het aanbieden in een passende en duurzame vorm.

Ik vind het belangrijk dat we durven te experimenteren met nieuwe vormen van onderwijs en leren. En dat we deze ervaringen met elkaar delen; dat we kwetsbaar durven te zijn. Naast mijn rol als onderwijsadviseur ben ik ook trainingsacteur bij trainingen op het gebied van gespreksvoering en communicatie.

Wat anderen zeggen

“Marjolijn is heel sterk in het, samen met ons als team, vertalen van een innovatie naar concrete en behapbare stappen. Zo inspireert en begeleidt ze ons om, stapje voor stapje, uitdagend en vernieuwend onderwijs te implementeren.”

“Marjolijn denkt in samenhang en is voortdurend gericht op de vertaling van een concept naar de dagelijkse onderwijspraktijk.”

“Scherp op visie en perspectief, ziet snel waar de focus moet liggen. Marjolijn neemt je met humor en veel kennis mee in visievorming en -ontwikkeling.”

SPECIALISATIES

  • > Agile werken en scrum
  • > Didactiek en media
  • > Curriculum
  • > Taal
  • > Persoonlijke ontwikkeling
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..