Maak kennis met…

Werkzaamheden

Marjolijn Sikken is senior onderwijsadviseur en projectleider bij Leero. “Leero is een digitale leeromgeving voor leerkrachten, leerlingen en ouders, ontwikkeld door Cedin. Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Leero.

Daarnaast houd ik me in brede zin bezig met onderwijsinnovatie en ICT. Ik vind het belangrijk dat we durven te experimenteren met nieuwe vormen van onderwijs en leren. En dat we deze ervaringen met elkaar delen, kwetsbaar durven zijn.

Momenteel begeleid ik scholen bij het vormgeven van nieuwe onderwijsconcepten en werk ik aan de ontwikkeling van een aantal onderwijsapps.

Wat anderen zeggen

“Marjolijn is heel sterk in het samen met ons als team vertalen van een innovatie in concrete stappen die behapbaar voor ons zijn. Zo inspireert en begeleidt ze ons om stapje voor stapje uitdagend en vernieuwend onderwijs te implementeren.”

“Marjolijn denkt is samenhang en is voortdurend gericht op vertaling van concept naar de dagelijkse onderwijspraktijk.”

“Scherp op visie en perspectief, ziet snel waar de focus moet liggen. Marjolijn neemt je met humor en veel kennis mee in visievorming en ontwikkeling.”

SPECIALISATIES

  • > Agile werken en scrum
  • > Didactiek en media
  • > Curriculum
  • > Taal
  • > Persoonlijke ontwikkeling
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..