Maak kennis met…

Werkzaamheden

Nan is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ondersteun ik directeuren/besturen bij de kwaliteitszorg in een brede context. Bijvoorbeeld processen rondom het in stand houden of ontwikkelen van de kwaliteits(zorg)cyclus en/of kwaliteitscultuur en de formele verantwoording ervan. Ik ben sparringpartner en coach voor directeuren en/of bestuurders tijdens deze processen. Tevens voer ik audits, nulmetingen, beoordelingen en assessments uit.

Ik verzorg trainingen zoals de managementtraining ‘Management Moment van de Waarheid’, waarin leidinggevenden leren de performance van hun medewerkers te vergroten en trainingen op maat rondom eigenaarschap van leraren gekoppeld aan een schoolspecifiek thema en analyseren.

Kwaliteit in het onderwijs is mijn grootste drijfveer.Ik bezoek scholen en besturen vanuit de wens om de kwaliteit van hun onderwijs te behouden en/of verbeteren. Professionaliseren is immers continu verbeteren. Ik laat scholen zien over welke talenten en vaardigheden ze beschikken en stimuleer hen door zich vanuit hun eigen visie en kracht verder te ontwikkelen . Dit doe ik met behulp van instrumenten die in dienst staan van het dagelijks handelen.

Werken vanuit ‘de bedoeling’ is mijn leidraad: wat een organisatie, een groep mensen of een individu beweegt om te doen wat ze doen (uit ‘Verdraaide organisaties-terug naar de bedoeling’- Wouter Hart.)

Wat anderen zeggen

“Veel geleerd, toepasbaar in de praktijk. Het zorgt ervoor dat je professioneler gaat werken.”

“Nan weet op een rustige, duidelijke manier de training te leiden.”

“De individuele coaching is van grote meerwaarde.” (Deelnemers training ‘Management Moment van de Waarheid)

SPECIALISATIES

  • > Kwaliteitszorg
Gespecialiseerde thema's
Mijn artikelen
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..