Maak kennis met…

Werkzaamheden

Ik help scholen bij vragen rondom leerlingen met aandachtspunten in het dagelijks handelen op school/in de klas. Het gaat om vragen gericht op het mee kunnen doen op school. Vragen gericht op mobiliteit, houding, fijne motoriek, schrijven, hanteren van digitale leermiddelen, zelfverzorging, sensomotorische prikkelverwerking, praktisch organiseren van het schoolwerk en opdrachten en hanteren van materialen.

In de context van de klas en school kijk ik naar de mogelijkheden/beperkingen van de leerling en de omgeving waarin hij werkt. Samen met de leerkracht/onderwijsassistent en leerling kijk ik naar oplossingen, strategie├źn om het handelen mogelijk te maken en/of te verbeteren. Wanneer een aanpassing of hulpmiddel een oplossing zou kunnen zijn, ondersteun ik bij het uitproberen daarvan en kan ik helpen bij een mogelijke aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik speciaal schoolmeubilair.

Ook ben ik in te schakelen voor het geven van voorlichting op scholen over fijne motoriek, schrijven en prikkelverwerking.

SPECIALISATIES

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..