Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk train en begeleid ik scholen, directeuren en leerkrachten op bovenstaande gebieden met als doel om een bijdrage te leveren aan duurzame schoolontwikkeling.

Ik vind het belangrijk dat de wetenschappelijke kennis rondom onderwijs op een praktische manier vertaald wordt, zodat het scholen en leerkrachten  handvatten oplevert om die kennis ook daadwerkelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van een scholingstraject om de nieuwste inzichten t.a.v. begrijpend lezen  (het zogenaamde close reading) praktisch uitvoerbaar te maken in scholen.

Wat anderen zeggen

– “Een aanrader voor scholen die expliciet aandacht willen besteden aan woordenschatontwikkeling: vier teamsessies o.l.v. Piers van der Sluis en klassenconsultaties voor de nodige feedback. We hebben in een jaar tijd een ‘woordenschatcultuur’ ontwikkeld op obs De Springplank.”

– ‘Je enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat ik zin heb om het geleerde in mijn klas uit te gaan proberen”

– ‘Er werd goed ingespeeld op de wensen vragen van ons cursisten, Piers is hierin flexibel’
‘De scholing door Piers van der Sluis voegt echt iets toe aan mij dagelijkse praktijk’

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..