Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk ben ik onderwijsadviseur “Hoogbegaafdheid” en pedagogisch coach. Ik begeleid scholen, kinderopvangorganisaties, kindcentra, ouders en kinderen op het gebied van hoogbegaafdheid en ontwikkelingsvoorsprong. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de brede ontwikkeling van het jonge kind.

Ik vind het belangrijk dat ouders, professionals en kinderen niet alleen zicht krijgen op hun krachten en kwetsbaarheden, maar ook praktische tools krijgen om verder te kunnen in hun proces.

Momenteel werk ik aan trainingen en scholing op het gebied van hoogbegaafdheid en houd ik mij bezig met een basisschoolmethode voor emotionele ontwikkeling. Ik maak deel uit van de productgroepen “Hoogbegaafdheid” en “Het jonge kind”.

Mijn motto: “Je hoeft niet altijd een baksteen in het water te gooien; ook met een kiezeltje zet je iets in beweging.”

Wat anderen zeggen

“Ragnild heeft veel kennis en heeft op een hele natuurlijke manier onze groep begeleid. Ze stelt zich flexibel op en wil graag meedenken, maar stelt ook duidelijke eisen. Ik heb meerdere studies gevolgd, maar deze vind ik misschien wel het meest waardevol, ook omdat er een mooie opbouw in zit.”

“Ik moet eerlijk zeggen dat jij de eerste was in onze zoektocht van jaren, naar de juiste hulp, die het zo scherp heeft gezien en kunnen verwoorden.”

“Het heeft mij wel aan het denken gezet. Je hebt het mooi verteld. Ook fijn dat je echte praktijkvoorbeelden erbij pakte.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..