Maak kennis met…

Werkzaamheden

Sherrill is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik schoolteams, leerkrachten en intern begeleiders, vooral met betrekking tot hoogbegaafdheid binnen de school en in de klas. Binnen Cedin participeer ik in de productgroep Excellent Leren, waarbij onder andere (kennis)ontwikkeling, kennisdeling en de dagelijkse praktijk centraal staan.

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen een passend aanbod kunnen krijgen. Hierbij is het belangrijk dat leerkrachten zich prettig voelen bij de differentiatie die ze kunnen aanbrengen.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van een passend aanbod voor slimme/ hoogbegaafde kinderen in reguliere klassen, waarbij de didactiek aan de ene kant voor alle kinderen ‘goed’ is, maar die voor slimme en hoogbegaafde kinderen een groot verschil kan maken. Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren aan het (laagdrempelig) differentiëren voor slimme en hoogbegaafde kinderen.

Wat anderen zeggen

Dit zeggen anderen over mij

SPECIALISATIES

  • > Excellent leren en hoogbegaafdheid: ECHA specialist
  • > Jonge kind en ontwikkelingsgericht onderwijs
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..