Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk bij Cedin begeleid ik schoolteams, directeuren, intern begeleiders en leerkrachten bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden over sociaal emotionele ontwikkeling en gedrag.

Vanuit mijn achtergrond als leerkracht en intern begeleider op verschillende scholen geloof ik in de kracht van verbinding.

Als betrokkenen samen met het kind in gesprek gaan biedt dit de mogelijkheid om met elkaar af te stemmen. Hierdoor leren zij dezelfde taal te spreken. Vanuit het gezamenlijk belang en ten behoeve van het welbevinden van het kind, kunnen mensen elkaar daar versterken waar het nodig is. Door de onderlinge verbintenis ervaart een kind veiligheid en voorspelbaarheid. Dit zijn voorwaarden voor kinderen om optimaal tot ontwikkeling te komen.

In mijn werk als onderwijsadviseur denk ik graag mee over de voorwaarden die nodig zijn om een goed pedagogisch klimaat te creëren en te waarborgen.

SPECIALISATIES

  • > Sociaal emotionele ontwikkeling en gedrag
  • > Taalcoördinator
  • > Hoogbegaafdheid
  • > Zicht op onderwijs (auditor)
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..