Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik scholen, directies en leerkrachten op het gebied van rekenen en EDI. Ook help ik scholen met het interpreteren en analyseren van toets resultaten en het omzetten hiervan tot onderwijs, en begeleid ik scholen in het anders organiseren van het onderwijs.

Wat mij motiveert in mijn werk is de mogelijkheid om, samen met een team, bij te kunnen dragen aan onderwijs dat elke dag beter en leuker kan worden voor iedereen. Als adviseur luister ik allereest goed naar wat er speelt, zodat we samen met de school tot een plan op maat kunnen komen. Mijn aanpak kenmerkt zich door positiviteit, het stellen van kritische vragen en het optimaal betrekken van de deelnemers.

Ik vind het belangrijk dat eenieder kan genieten van wat hij of zij doet; dat mensen in de gelegenheid zijn om nieuwe dingen te proberen, om zichzelf te blijven uitdagen. Binnen de professionele kaders is er veel beweegruimte om te proberen, te experimenteren en te leren. Vaak ontstaan daar de mooiste dingen.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van het anders organiseren van het onderwijs. Dit zijn trajecten waarin we met teams, stapsgewijs, bewuste keuzes maken over de organisatie van het onderwijs. Het onderwijs is, net als de maatschappij, altijd in beweging. Ik zie het als mijn uitdaging om veranderingen duurzaam en veerkrachtig neer te zetten. Mijn motto is daarom ook: “Verandering is de enige constante.”

SPECIALISATIES

  • > Kansrijke combinatiegroepen
  • > EDI
  • > Rekenen
  • > Anders organiseren
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..