Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk werk ik als onderwijsadviseur “Jonge kind”. Met passie voor het jonge kind en hart voor goed onderwijs begeleid ik pedagogisch medewerkers, leerkrachten en (school)teams in het werken met jonge kinderen. Ik geef trainingen en workshops gericht op de ontwikkeling van peuters en kleuters en besteed aandacht aan hoe jij daar als professional op in kunt spelen. Daarnaast begeleid ik locaties in het thematisch werken. Van het thematiseren met jonge kinderen in je groep tot aan het werken met prentenboeken binnen je aanbod.

Wanneer ik ergens binnenloop, hoop ik collega’s in het werkveld een balans mee te geven tussen nieuwe inzichten, praktische handvatten, inspiratie en een frisse blik op hun eigen praktijk. Interactie vind ik ontzettend belangrijk; tijdens mijn trainingen, maar ook interactie tussen pedagogisch medewerkers, leerkrachten en kinderen. Geïnteresseerd luisteren en kritische vragen stellen, gaan bij mij hand in hand. Met mijn creativiteit ben ik in staat professionals op een pakkende wijze mee te nemen in mijn verhaal. Vandaag hoop ik écht het verschil te kunnen maken voor morgen.

Mijn motto: “Wrijving geeft glans!”

Wat anderen zeggen

“Je hebt oog voor de totale school.”

“Je hebt zo’n fantastisch magische omgeving voor de kleuters gerealiseerd dat ik zelf ook wel weer kleuter wil zijn. Daar ben ik je dankbaar voor!”

SPECIALISATIES

> Het jonge kind
> Spelontwikkeling en -begeleiding
> Thematisch werken
> OA2SE
> EDI bij kleuters

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..