Maak kennis met…

Werkzaamheden

Wim is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin.

“In mijn dagelijkse praktijk ben ik interim (adjuct) directeur / bestuurder en ben ik adviseur op het gebied van wet- en regelgeving, Passend onderwijs, personeel en innovaties.

Ik ben positief samenwerkend en weet goed gebruik te maken van de kwaliteit van degenen met wie ik werk. Ervaring met leidinggeven aan multidisciplinair samengestelde groepen in zowel het basis- als in het voortgezet onderwijs. Ik weet op een creatieve en intelligente manier onze doelen te bereiken en mijn medewerkers daarin mee te nemen. Ik ben in staat om zakelijkheid en menselijkheid daarbij te combineren, kortom een teamspeler.”

Persoonlijke eigenschappen van Wim zijn:
Werken in teamverband
Empathisch vermogen
Netwerker, opbouwen en onderhouden relaties
Integriteit
Flexibiliteit
Stressbestendig
Vasthoudend
Doelgericht, iets tot stand willen brengen
Plannen en organiseren
Zelfstandig
Analytisch en linguïstisch ingesteld
Communicatief

Wat anderen zeggen

“Wim heeft in ruim twee jaar tijd weer rust in onze school gebracht: het vertrouwen teruggebracht bij ouders en de kwaliteit verbeterd. Ook heeft Wim veel betekent in het fusietraject. Door zijn werkzaamheden is weer een goede basis, zodat de school een vervolgstap kan maken.” (Bestuurder)

“Ik had een stevige, opbrengstgerichte directeur nodig die de school mee zou nemen in het inspectiebezoek. Wim de Vries van Cedin paste perfect bij deze functie. Hij is een man die de taal van het onderwijs zeer goed spreekt.” (Bestuurder)

Wij hebben Wim leren kennen als een enthousiaste onderwijsman. Wim had in korte tijd in de gaten wat goed zou zijn voor onze school gedurende zijn interim periode en maakte dit bespreekbaar met het team. Wim is iemand die graag samenwerkt en dit open en op plezierige manier communiceert. Wij hebben hem leren kennen als een directeur die goed in staat is de zakelijke kant met de menselijk kant te combineren.” (Beleidsmedewerker HRM)

SPECIALISATIES

  • Interim manager/directeur/bestuurder in PO en VO
  • Projectleider integraal lees- en taalbeleid
  • Auditor schoolverbeteringstrajecten
  • Consultant bij assessments
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..