Maak kennis met…

Werkzaamheden

Wim is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ben ik interim manager, interim directeur en interim directeur/ bestuurder. De persoonlijke eigenschappen waarover ik beschik zijn:

Werken in teamverband
Empathisch vermogen
Netwerker, opbouwen en onderhouden relaties
Integriteit
Flexibiliteit
Stressbestendig
Vasthoudend
Doelgericht, iets tot stand willen brengen
Plannen en organiseren
Zelfstandig
Analytisch en linguïstisch ingesteld

Ik vind het belangrijk dat veranderingen en innovaties daadwerkelijk worden geïmplementeerd binnen organisaties, door positief samen te werken en gebruik te maken van ieders kwaliteiten.
Inspireren, openheid, transparantie en benaderbaar zijn, zijn voor mij belangrijke kernwaarden.
Een (juiste)combinatie van zakelijkheid en menselijkheid is daarbij altijd van belang.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van de mobiele school, implementatie van het inspectiekader 2017, het verbeteren en innoveren van nonprofit organisaties en socratisch filosoferen.

Wat anderen zeggen

“We vormen een mooi team en ik ben blij met de wijze waarop je mij helpt de organisatie verder vorm te geven.” (Bestuurder)

“Door jouw praktische tips en andere blik op hoe je je werk kunt aanpakken heb je mij erg geholpen” (Coachee non-profit organsiatie)

“Het voelt heel veilig bij je. Ik ben geraakt door je loyaliteit. Met weinig woorden is er veel verdieping, dank je voor wat je hebt gegeven!” (Coachee)

SPECIALISATIES

  • Interim werk als leidinggevende in PO en VO
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..