Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk ben ik interim (adjunct) directeur/bestuurder en ben ik adviseur op het gebied van wet- en regelgeving, Passend Onderwijs, personeel en innovaties.

Ik ben positief samenwerkend en weet goed gebruik te maken van de kwaliteit van degenen met wie ik werk. Ik heb ervaring met leidinggeven aan multidisciplinair samengestelde groepen in zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Op een creatieve en intelligente manier weet ik onze doelen te bereiken en mijn medewerkers daarin mee te nemen. Ik ben in staat om zakelijkheid en menselijkheid daarbij te combineren; kortom een “teamspeler”.

Persoonlijke eigenschappen van mij zijn: werken in teamverband; empathisch vermogen; netwerker (opbouwen en onderhouden van relaties); integriteit; flexibiliteit; stressbestendig; vasthoudend; doelgericht (iets tot stand willen brengen); plannen en organiseren; zelfstandig; analytisch en linguïstisch ingesteld; en communicatief.

Wat anderen zeggen

Bestuurder: “Wim heeft in ruim twee jaar tijd weer rust in onze school gebracht; het vertrouwen teruggebracht bij ouders en de kwaliteit verbeterd. Ook heeft Wim veel betekent in het fusietraject. Door zijn werkzaamheden is er weer een goede basis, zodat de school een vervolgstap kan maken.”

Bestuurder: “Ik had een stevige, opbrengstgerichte directeur nodig die de school mee zou nemen in het inspectiebezoek. Wim paste perfect bij deze functie. Hij is een man die de taal van het onderwijs zeer goed spreekt.”

Beleidsmedewerker HRM: “Wij hebben Wim leren kennen als een enthousiaste onderwijsman. Wim had in korte tijd in de gaten wat goed zou zijn voor onze school gedurende zijn interim periode en maakte dit bespreekbaar met het team. Wim is iemand die graag samenwerkt en dit op een open en plezierige manier communiceert. Wij hebben hem leren kennen als een directeur die goed in staat is de zakelijke kant met de menselijk kant te combineren.”

SPECIALISATIES

  • > Interim manager/directeur/bestuurder in het primair en voortgezet onderwijs
  • > Projectleider integraal lees- en taalbeleid
  • > Auditor schoolverbeteringstrajecten
  • > Consultant bij assessments
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..