Fries en meertalig onderwijs

Een kind meer geven met meertalig onderwijs. Er is geen limiet aan wat een kind aan taal kan leren. Sterker nog, de ene taal helpt de andere. Bovendien wordt een kind cognitief sterker door het ‘dubbel’ leren. Meer talen, meer toekomst! 

De onderwijsadviseurs van Centrum Fries en Meertaligheid van Cedin begeleiden, vanuit Taalplan Frysk 2030, scholen in Friesland (gratis) bij het vormgeven en implementeren van een volledig aanbod Fries. Daarbij gaan we altijd uit van de vraag van de school. Daarnaast zijn we specialist in het begeleiden van scholen in het opzetten en onderhouden van twee- of drietalig onderwijs, waarbij Fries altijd één van de talen is. Wij maken daarnaast ook lesmaterialen en organiseren evenementen voor leerlingen en leraren, waarmee we draagvlak creëren voor de Friese taal.  

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag hieronder.

Ja, ik wil graag meer informatie    We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen.

    Neem contact op

    Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Start met typen en druk op enter om te zoeken..