Fries en meertalig onderwijs

Een kind meer geven met meertalig onderwijs. Er is geen limiet aan wat een kind aan taal kan leren. Sterker nog, de ene taal helpt de andere. Bovendien wordt een kind cognitief sterker door het ‘dubbel’ leren. Meer talen, meer toekomst! 

Voor het behoud van de Friese taal op alle scholen in Friesland begeleiden wij scholen bij het vormgeven en implementeren van een volledig aanbod Fries. Dat doen wij vanuit Taalplan Frysk 2030. Onze begeleiding voor scholen is daardoor gratis. 

Daarnaast zijn we specialist in het begeleiden van scholen in het opzetten en onderhouden van twee- of drietalig onderwijs, waarbij Fries altijd één van de talen is. Wij maken ook lesmaterialen en organiseren evenementen voor leerlingen en leraren, waarmee we draagvlak creëren voor de Friese taal.  

Adviseurs

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag hieronder.

Ja, ik wil graag meer informatie    We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen.

    Neem contact op

    Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Start met typen en druk op enter om te zoeken..